3 manieren hoe een fatburner kan helpen met gewichtsverlies

3 manieren hoe een fatburner kan helpen met gewichtsverlies

  • 06 nov 0
fat burn

Van alle dingen die je kunt verliezen is lichaamsgewicht waarschijnlijk het moeilijkst. Terwijl je je huissleutels met alle gemak kunt verliezen, geldt dat niet voor gewicht. En daar is een goede reden voor: het was ooit nodig om te overleven. Dat heeft ervoor gezorgd dat je lichaam nog steeds vasthoudt aan z’n reserves, ondanks dat het helemaal niet meer nodig is.

Omdat gewicht verliezen niet de meest gemakkelijk taak is en we allemaal wel iets hebben waar we ‘klaar’ voor moeten zijn, zoeken mensen naar manieren om het te versnellen. Of het nu een strandvakantie is of een bruiloft, we kennen allemaal het gevoel van de tikkende klok die erop wijst dat het niet snel genoeg gaat. Eén van de producten dat kan helpen bij deze dringende situatie is de fatburner, een supplement om gewichtsverlies te versnellen.

Ondanks de veelbelovende naam van de fatburner is het niet de magische pil die het vet op je lichaam op een wonderbaarlijke manier laat verdwijnen. Een fatburner is een effectief supplement dat werkt, maar waarvan we ook weten dat ze ter ondersteuning zijn bedoeld voor een gezond eetpatroon en regelmatige lichaamsbeweging. Ze zijn allesbehalve nieuw en daardoor weten we ook hoe ze kunnen helpen.

Tegengaan van honger

Wanneer je gewicht probeert te verliezen kom je ongetwijfeld in de situatie van een hongersnood terecht. Hoewel je voldoende eten tot je beschikking hebt, kun je er geen gebruik van maken – omdat je eetpatroon het niet toelaat. Honger is een van de grootste barrières tijdens een afvalpoging en daar kan een fatburner bij helpen. Fatburners kunnen je eetlust remmen waardoor je de honger onder controle kunt krijgen.

Meer energie

Minder eten, meer bewegen: waar dat toe leidt? Een gebrek aan energie, zowel tijdens de training als gedurende de dag. Een fatburner beschikt vaak over ingrediënten die een energieboost kunnen geven, cafeïne bijvoorbeeld. De meeste fatburners houden rekening met de regels van de EU over de maximale hoeveel cafeïne die mensen veilig per dag kunnen gebruiken. Weinig energie is nooit makkelijk tijdens het afvallen en een fatburner kan dat probleem dus (tijdelijk) oplossen.

Minder stemmingswisselingen

Afvallen is geen pretje. De meesten van ons gedragen zich gedurende een periode van afvallen ook helemaal niet prettig tegenover anderen. Het nadeel voor jezelf is dat een slechte stemming je ook minder gemotiveerd laat voelen in je inspanningen. De stresshormonen nemen toe terwijl de steun van je naasten minder wordt. Fatburners bevatten vaak ingrediënten die erop gericht zijn om je stemming te verbeteren. Dus als je knorrig wordt tijdens een poging om gewicht te verliezen, zou een fatburner daarbij kunnen helpen.


Recepten nodig?

Afvallen.. Sporten kan je helpen, maar het lukt nooit als je voeding niet in orde is. Lukt het je niet om blijvend gewicht te verliezen? Laat je inspireren door de honderden heerlijke maar vooral gezonde recepten in de Afslank Receptenbijbel. Bekijk de recepten via de onderstaande link:
Bekijk de Afslank Receptenbijbel