Les Mills

Er zijn verschillende groepsles programma’s te doen die de naam Les Mills dragen. Elke groepsles is net weer wat anders dan de andere. De groepslessen zijn allen op een bepaald onderwerp gericht zoals de volgende:

Bodyattack™
Dit is een training met een hoge intensiteit. Het combineert kracht met het stabiliseren van de core spieren. Het wordt uitgevoerd op muziek met een upbeat tempo.

Sportieve tip

Geen zin om naar de sportschool te gaan? Zorg voor een back-up plan. Met een fitnessapparaat hoef je het huis niet uit en kun je sporten met Netflix erop. Een hometrainer, crosstrainer, step; alles is mogelijk zodat jij nog meer calorieën verbrandt.

Bekijk de toestellen

Bodybalance™

Deze training is gericht op het stretchen van de spieren maar ook het sterker maken van het lichaam. De vorm van het lichaam wordt door de training verbeterd. Gecontroleerd ademhalen en poses zijn belangrijke punten in het trainingsschema.

Bodypump™

Bodypump wordt gedaan met veel herhalingen waardoor het uithoudingsvermogen wordt getraind. Het is gebaseerd op krachttraining voor het gehele lichaam. Je kunt zelf het gewicht bepalen dat je gebruikt voor de oefeningen.

Bodycombat™

De Bodycombat training is gebaseerd op verschillende vechtsporten zoals boksen, karate, taekwondo, muay thai en tai chi.

Bodyvive™

Deze groepsles richt zich op het gehele lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van een verzwaarde bal en een weerstandband. Het is een geschikte groepsles voor beginner maar minder geschikt voor gevorderde sporters.

Bodyjam™

Deze groepsles is gebaseerd op dansen. Het is een leuke manier van sporten als je van dansen houdt.

Bodystep™

Bij Bodystep wordt gebruikt gemaakt van een step die op hoogte verstelbaar is. Door te steppen gebruik je verschillende spieren in het lichaam.

CX30™

Deze training richt zich voornamelijk op het core gebied van het lichaam. Dit zijn de buikspieren, de rug en de bilspieren.

RPM™

De RPM groepsles wordt gedaan op een gestationeerde fiets. De instructeur bepaalt het tempo en wisselt de snelheid af met intervallen.

Sh’Bam™

Deze groepsles wordt gedaan met simpele bewegingen. Het is daardoor geschikt voor beginners.

Sneller herstel

Sporten en herstellen gaan hand in hand. Het lichaam heeft tijd, rust en goede voeding nodig om te herstellen. Voor het herstel na het sporten worden eiwitshakes aangeraden. De best presterende shakes op dit moment zijn afkomstig van Body&Fitshop. Je kunt deze bekijken via de onderstaande link:
Bekijk Body&Fitshop shakes

Geef je reactie