Les Mills

Er zijn verschillende groepsles programma’s te doen die de naam Les Mills dragen. Elke groepsles is net weer wat anders dan de andere. De groepslessen zijn allen op een bepaald onderwerp gericht zoals de volgende:

Bodyattack™
Dit is een training met een hoge intensiteit. Het combineert kracht met het stabiliseren van de core spieren. Het wordt uitgevoerd op muziek met een upbeat tempo.

Bodybalance™

Deze training is gericht op het stretchen van de spieren maar ook het sterker maken van het lichaam. De vorm van het lichaam wordt door de training verbeterd. Gecontroleerd ademhalen en poses zijn belangrijke punten in het trainingsschema.

Bodypump™

Bodypump wordt gedaan met veel herhalingen waardoor het uithoudingsvermogen wordt getraind. Het is gebaseerd op krachttraining voor het gehele lichaam. Je kunt zelf het gewicht bepalen dat je gebruikt voor de oefeningen.

Bodycombat™

De Bodycombat training is gebaseerd op verschillende vechtsporten zoals boksen, karate, taekwondo, muay thai en tai chi.

Bodyvive™

Deze groepsles richt zich op het gehele lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van een verzwaarde bal en een weerstandband. Het is een geschikte groepsles voor beginner maar minder geschikt voor gevorderde sporters.

Bodyjam™

Deze groepsles is gebaseerd op dansen. Het is een leuke manier van sporten als je van dansen houdt.

Bodystep™

Bij Bodystep wordt gebruikt gemaakt van een step die op hoogte verstelbaar is. Door te steppen gebruik je verschillende spieren in het lichaam.

CX30™

Deze training richt zich voornamelijk op het core gebied van het lichaam. Dit zijn de buikspieren, de rug en de bilspieren.

RPM™

De RPM groepsles wordt gedaan op een gestationeerde fiets. De instructeur bepaalt het tempo en wisselt de snelheid af met intervallen.

Sh’Bam™

Deze groepsles wordt gedaan met simpele bewegingen. Het is daardoor geschikt voor beginners.


Recepten nodig?

Afvallen.. Sporten kan je helpen, maar het lukt nooit als je voeding niet in orde is. Lukt het je niet om blijvend gewicht te verliezen? Laat je inspireren door de honderden heerlijke maar vooral gezonde recepten in de Afslank Receptenbijbel. Bekijk de recepten via de onderstaande link: Bekijk de Afslank Receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *