7 leuke giveaways om een sportief en fit leven te stimuleren

7 leuke giveaways om een sportief en fit leven te stimuleren

  • 09 mei 0
accessoires sport

Het maakt niet uit hoe je het bekijkt, een van de favoriete vormen van tijdverdrijf in Nederland is sporten. Of het nu voetbal, hardlopen, fitness, yoga of danslessen is, Nederlanders zijn er gek op. Maar niet iedereen heeft zijn of haar favoriete sport al gevonden.

Als je op zoek gaat naar een giveaway voor het type dat fanatiek sport, hoef je er nauwelijks moeite voor te doen om een uniek sportcadeau te vinden dat de aandacht trekt. Van een toevoeging aan de uitrusting tot accessoires die goed van pas kunnen komen: er is geen tekort aan cadeau-ideeën voor de fanatieke sportfanaat. Maar wat geef je aan iemand die nog niet sport? Wat is de perfecte giveaway als je een sportief leven wilt stimuleren? We vertellen je er meer over en hebben zeven ideeën bedacht om dat voor elkaar te krijgen.

1. Bidon

Iedereen die sport heeft in ieder geval één of meerdere exemplaren van dit product thuis liggen. We hebben het over de bidon, de fles met afsluitbare trekdop. Omdat ze in verschillende kleuren, varianten en soorten beschikbaar zijn, en niet alleen voor sporten toepasbaar zijn, kun je er een unieke giveaway van maken. Als giveaway is bidons bedrukken bovendien een populaire keuze.

2. Sporttas

Hoewel de sporttas natuurlijk vooral wordt gebruikt als opbergplek voor de sportspullen, kan de sporttas ook gebruikt worden tijdens het reizen. Maar omdat het wel een sportelement heeft, zal het daardoor een sportieve levensstijl stimuleren.

3. Sporthanddoek

In tegenstelling tot de normale handdoeken waarmee je je afdroogt na het douchen, hebben de sporthanddoeken een kleiner formaat. Natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden voor in de badkamer, maar door het feit dat ze gemaakt zijn voor sporten, zullen ze daar ook eerder voor gebruikt worden.

4. Dagpas

Wil je je werknemers, vrienden of collega’s overtuigen om ook eens te gaan sporten? Koop een dagpas voor je toekomstige fitnessvrienden. Sporten wordt vaak pas leuk als je het daadwerkelijk probeert.

5. Cadeaukaart

Hoe kun je iemand die niet sport dat wel laten doen? Een cadeaukaart zal diegene een laatste zetje kunnen geven. Althans, als ze daarmee exclusief sportkleding kunnen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaukaart van een sportwinkel.

6. Springtouw

Een springtouw is niet alleen voor kinderen. Ook voor volwassenen is een springtouw een sportief cadeau dat geschikt is voor het trainen van de behendigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie.

7. Stappenteller

Als giveaway is een stappenteller een leuke manier om iemand bewust te maken van zijn of haar lichamelijke (in)activiteit. Zelfs de goedkoopste stappentellers kunnen al tellen tot 99.999 stappen, calorieën bijhouden en afstanden monitoren. Alleen het feit dat iemand bewust wordt van zijn of haar lichamelijke (in)activiteit kan al reden zijn om meer te gaan doen om fitter en vitaler te worden.


Recepten nodig?

Afvallen.. Sporten kan je helpen, maar het lukt nooit als je voeding niet in orde is. Lukt het je niet om blijvend gewicht te verliezen? Laat je inspireren door de honderden heerlijke maar vooral gezonde recepten in de Afslank Receptenbijbel. Bekijk de recepten via de onderstaande link:
Bekijk de Afslank Receptenbijbel